Ensimmäinen liikkuja: Bitcoin Investors the Sane Ones Federal Reserve Cheers Inflation, Price Nears $ 11K

Yksi mielenkiintoisista asioista kryptovaluutta-sijoittajissa on, että he todella katsovat maailmaa hyvin eri tavalla kuin monet perinteisen rahoituksen kollegansa.

Ajattelu on suunnilleen näin: Hallitusten ja keskuspankkien pyrkimykset korjata taloutta on tuomittu epäonnistumaan ja todennäköisesti pahentavat tilannetta. Ei ole mitään järkeä siirtyä puolustavaan sijoitusstrategiaan, koska digitaalisten hyödykkeiden hinnat ovat menossa kuuhun. Aina kun osakemarkkinat nousevat, se vain vahvistaa todellisuuden, että dollaria alentavat biljoonat dollarit keskuspankin rahatulostusta.

Viimeisin kääntölogiikka päähän tuli maanantaina Dan Moreheadiltä, entiseltä Wall Streetin kauppiaalta ja hedge-rahastojen johtajalta, joka johtaa nyt kryptovaluuttaan keskittyvää sijoituspalveluyritystä Pantera Capital San Franciscon alueella.

Rekisteröitymällä saat sähköpostiviestejä CoinDesk-tuotteista ja hyväksyt ehdot ja tietosuojakäytännön

Vuonna kuukausittain kirjeen , Morehead oli keskustella siitä, kuinka keskuspankit yleensä onnistuu, kun ne kärjistäen yrittävät lisätä inflaatiota, koska Federal Reserve on nyt jatkaa virallisena politiikkaa. Hän mainitsi Venezuelan ja Zimbabwen kahtena aikaisempana menestystarinana.

Morehead kääntyi sitten väitteeseen, jonka mukaan varojen hinnat „eivät nouse, koska osakekannan perustekijät ovat parantuneet“, vaan siksi, että „valtava rahan aalto painetaan“.

„Kulta on 5000 vuoden korkeimmalla tasolla“, Morehead kirjoitti. „Tai, toisin sanoen, paperiraha on kaikkien aikojen alhaisimmillaan.“

Se on vasta-intuitiivinen, „toisin sanoen“ -näkökulma, joka voi joskus tuntua virkistävältä, osittain siksi, että salaussijoittaja todistaa oikeutensa. Sekä Wall Streetin että laajemman yhteiskunnan yleisöt ovat nyt vastaanottavaisempia ajatukselle, että perinteinen rahoitusjärjestelmä ja talous ovat sekä kestämättömiä että epäoikeudenmukaisia .

Keskuspankin ylimmät rahaviranomaiset kokoontuvat tällä viikolla keskustelemaan seuraavista askeleistaan Yhdysvaltain talouden parantamiseksi, joka näyttää tässä vaiheessa koostuvan tekemästä mitään seuraavien vuosien ajan, kunnes inflaatio nousee keskuspankin historiallisen 2 prosentin tavoitteen yläpuolelle ja pysyy sen yläpuolella tasolla jonkin aikaa.

Kuten First Mover Monday kertoi , on mahdollista, että Bitcoin Future seuraava liike tapahtuu, jos osakemarkkinat tekevät uuden sukelluksen, mikä saa keskuspankin astumaan sisään ja pumppaamaan enemmän rahaa talouteen, jotta markkinat toimisivat sujuvasti.

Jeff Dorman, toinen entinen Wall Streetin veteraani, joka on nyt Los Angelesin kryptovaluuttaan keskittyvän Arca Funds -sijoituksen sijoitusjohtaja, kirjoitti maanantaina viikoittaisessa sarakkeessaan, että kongressi, joka on ristiriidassa uuden koronavirukseen liittyvän ärsykepaketin kanssa, saattaa olla myös taipuvainen samanlaiseen ei-mitään-kunnes-sinulla-on-dynaamiseen.

Hän on aiemmin kirjoittanut, että „todennäköisesti kestää pääomarahastoa ennen kuin kongressi toimii“, ja hän kirjoitti tällä viikolla: „Methinks-kongressi toimii pian.“

„Moraalinen vaara ei koskaan lähtenyt, mutta se on varmasti palannut“, Dorman sanoo

Mikä vihjaa asteikoita kohti salaussijoittajia, jotka ovat järkeviä eikä päinvastoin, on se, että markkinasignaalit vahvistavat tällä hetkellä salaussijoitustutkimuksen.

Legendaarinen entinen Pimcon joukkovelkakirjarahaston hoitaja Bill Gross kannustaa sijoittajia puolustautumaan, koska „rahaa on ansaittavissa melkein kaikkialla maailmassa“, CNBC kertoi maanantaina.

Kerro tämä Panteran Moreheadille, jonka Digital Asset Fund on palauttanut 168% tähän mennessä tänä vuonna kirjeen mukaan.

Morehead sanoi, että bitcoin ja muut kryptovaluutat voittavat, koska niillä on suhteellisen kiinteä tarjonta, samanlainen kuin kulta, ja „parannettu käyttö / perustekijät“, samanlainen kuin Amazonin ja Netflixin tekniset osakkeet.

admin

View more posts from this author